Tomas VM-guld

Det var i baksätet på Anders Burvalls gamla Saab V4 det hela började. Där hittade Göran Holm och Tomas Burvall en nästan ny frisbee och det var inte vilken OK frisbee som helst, utan en alldeles riktig 165:a som man tävlade med. Den kostade enligt Anders 100 spänn men de fick låna den om de lovade att vara rädda om den.

Den 17 maj 1987 gjorde de tillsammans med Andreas Fernlund, Lars Berglund och Patrik Hansson slag i saken och bildade Bollnäs Frisbee Freaks Disc Club. Förbundet strök Freaks i namnet men godkände oss som förening så det firades med pizza.

Bli medlem!
Du blir medlem i Bollnäs Frisbee genom att betala in medlemsavgiften till PG 616594-8. Var tydlig med vem betalningen är ifrån. Nya medlemmar måste kontakta någon i föreningen för att bli registrerade i medlemsregistret. Som medlem i Bollnäs Frisbee får du rabatt på alla dina köp hos discgolf.nu

Senior: 100 kr/år. Junior: 50 kr/år.

Träningsavgift ultimate: 100 kr/termin (endast seniorer).
För spel av ultimate ska både medlems- och träningsavgift betalas.

Mikael Hansson

Tomas Burvall